Ons portfolio

Band Hik Hummelo Promo Video

Wij hebben voor de heren van de band Hik uit Hummelo en prachtige promovideo mogen opnemen. Hierdoor zijn wij stiekem ook een beetje fan geworden van deze ontzettend gezellige band! Dit was voor ons een nieuwe manier van opnemen en monteren maar wij zijn ontzettend blij geworden met het eindresultaat.

 

 

Bekijk hier de volledige video!

 

Opening LEF-Store

Voor de feestelijke opening van LEF-Store Hengelo hebben wij als verassing een aftermovie/ impressievideo mogen maken. Wij hebben het gezellig gehad met de bezoekers en werknemers en hebben een mooie impressie kunnen krijgen van deze nieuwe aanwinst in Hengelo (GD)!

 

 

Bekijk hier de volledige video!

De Guzman Martial Art Tang Soo Do

Voor De Guzman Martial Art hebben wij een speciale dag mogen vastleggen. Namelijk de derde editie van het Hwa Rang World Tang Soo Do Federation Kampioenschap. Voor deze speciale gelegenheid hebben wij een aftermovie mogen monteren welke binnenkort te zien is op het YouTube kanaal van de Guzman Martial Art!

 

 

Bekijk hier de volledige video!

 

 

Hanzepand Doetinchem

In het Hanzepand bedrijfspand staan een aantal erg nette kantoorruimtes te huur. Om deze kantoorruimtes uit te lichten op de website van Hanzepand hebben wij een video gemaakt van zowel het interieur als het exterieur. Voor de beelden van het gebouw is gebruik gemaakt van dronebeelden, dit geeft een goede indruk van het schitterende glazen design van het gebouw. Voor de interieurbeelden hebben wij gewerkt met een handheld stabilizer.

 

 

Bekijk hier de volledige video!

ARX Architecten

Wij zijn gevraagd door ARX Architecten om een instructievideo te maken voor hun opdrachtgevers. In deze video hebben wij door middel van instructie op camera en animatie uitgelegd hoe de gebruikers gebruik kunnen maken van Virtual Reality in combinatie met een aantal door ARX Architecten gemaakte 3D modellen van gebouwen. Met als doel om opdrachtgevers en toekomstige gebruikers van deze gebouwen een goed inzicht te geven in het toekomstige gebouw.

Mazda MX-5 Club

De Mazda MX-5 Club heeft elk kwartaal een dag dat de leden van de club bijeen komen met hun sportieve cabrio’s. Op deze dag wordt er iemand uitgekozen om een mooie route uit te stippelen welke ze met de hele club zullen gaan rijden. Met zo’n grote groep carbio’s rijden levert hele bijzondere beelden op! Wij hebben voor de club een sportieve aftermovie mogen maken van deze bijzondere dag.

 

 

Bekijk hier de volledige video!

FC Venne Voetbalvereniging

Voor FC Venne hebben wij een aftermovie gemaakt van de voetbalwedstrijd van een groep hechte vrienden. Deze vriendengroep is zo gedreven dat ze elke zaterdagochtend vroeg opstaan om naar de Kruisbergsche Bosschen te gaan om daar een fanatiek potje te voetballen.

 

 

Bekijk hier de volledige video!

Hik Hummelo Videoclip Zwieren

Jaaa! Het is eindelijk zo ver, de video staat online! Wij hebben in samenwerking met Band Hik Hummelo een videoclip mogen produceren. We kunnen alvast een ding verklappen... Het lied blijft lekker hangen! Het was een leuke ervaring om met jullie samen te werken!

 

 

Bekijk hier de volledige video!