Wij CREËREN prachtige en unieke digitale BELEVINGEN.

Creatief en betrouwbaar

SCrol naar beneden

Wij zijn twee afgestudeerde IT Professionals met passie voor foto en videografie. Wij zijn al bijna ons hele leven bezig met het maken van video’s. Dit is wat wij al heel ons leven leuk vinden en wij heb altijd gehoopt hier iets mee te kunnen gaan doen. Inmiddels al een tijdje geleden kregen wij de vraag of wij een dagje zouden kunnen filmen op een sportevent. Daar hebben wij natuurlijk geen nee tegen gezegd. We hadden het samen al vaker gehad over het plaatsen van een advertentie of website om hier samen mee verder te kunnen. Na het filmen van het evenement hebben wij de knoop doorgehakt en hebben wij besloten om een website op te zetten voor onze diensten. Inmiddels hebben wij al met meerde organisaties en bedrijven samengewerkt. Neem gerust een kijkje op onze website om een indruk te krijgen van onze plannen!

Onze missie is om visuele content te produceren die kijkers aanspreekt, ongeacht het genre, de schaal of het platform. Van het maken van de algemene strategie en het organiseren en uitvoeren van de fotosessies tot het beheren van het veelzijdige postproductieproces; wij zorgen ervoor dat de projecten van onze klanten soepel verlopen van begin tot eind.

Of u nu begint met een vaag idee of al een volledig uitgewerkt concept hebt, Schoka Producties kan uw visie tot leven brengen. Als u een project in het verschiet hebt liggen, neem dan vandaag nog contact met ons op zodat we een samenwerking kunnen starten.

Noël Kaak

mede-Eigenaar

Sinds Noël Kaak vele jaren geleden al interesse had in het maken en bewerken van video’s, heeft hij paar jaar geleden besloten om samen met zijn compagnon N. Schooneveldt een bedrijf op de starten in deze branche.

Niels Schooneveldt

MEDE-Eigenaar

Niels Schooneveldt is al sinds het begin onderdeel van Schoka Producties. En werkt nauw samen binnen het team om een opdracht met groot succes te kunnen afronden.

Klaar om met ons een project te beginnen?

Werk met ons samen